Over.

Over.

Projectmanager en consultant

Ward Schoonbrood

Website onder constructie. Tekst volgt. 

Ward in een notendop

Gericht op overzicht

Ik houd van overzicht. Overal. In een project. In een begroting. In een strategisch plan. Van de verschillende soorten modellen en uitvoeringen van Saab. Van de diverse soorten wijn, met een voorkeur voor rosé. Van de uiteenlopende kunststromingen van de afgelopen 300 jaar. Of van de verschillende mogelijkheden om een passende oplossing voor een uitdaging te bieden. Vanuit overzicht krijg ik inzicht en kan ik goed organiseren.

Alles met aandacht

In alles wat ik doe vind ik werken met aandacht belangrijk. Dat begint met aandachtig luisteren. En gaat verder in een plan opstellen met aandacht voor de wensen en eisen van de opdrachtgever. Wel zo belangrijk. Met vervolgens een consequente toepassing van de uitgangspunten in de uitvoering van het project. Altijd met oog voor detail.

Rust & stabiliteit

In een wereld van trends en prikkels die elkaar in razendsnel tempo opvolgen, spreken standvastigheid, tijdloosheid en duurzaamheid mij altijd aan. Natuurlijk kan ik een snelle actie organiseren. Maar als het even kan, liefst wel met oog voor een centrale strategie en de lange termijn. Tussen de vele inzichten, ideeën en mogelijkheden houd ik altijd vast aan een centrale lijn. Flexibel, maar ook consistent. Dat past ook bij mijn persoonlijkheid, waarbij de rust en stabiliteit vaak gewaardeerd worden.

Ondernemerschap & creativiteit

De combinatie van ondernemerschap en creativiteit is een centraal onderdeel van mijn leven. Van wie ik ben. Het komt bijna overal in terug. Dat snijvlak tussen zakelijkheid en creativiteit spreekt me enorm aan. Is niet altijd vanzelfsprekend. En vergt altijd de passende vertaalslag tussen twee waarden. Iets waar ik me in de loop der jaren op heb toegelegd. Het moois dat ontstaat wanneer ondernemerschap en creativiteit hand in hand gaan intrigeert en inspireert me telkens weer.

Positief, altijd op zoek naar mogelijkheden

Mensen die mij goed kennen zullen mij als een onverbeterlijke optimist kennen. En zo sta ik dan ook graag in het leven. Positief, opgewekt, geregeld met humor, altijd op zoek naar mogelijkheden. Kan het niet linksom, dan rechtsom, rechtdoor of met een boogje. Wat mij betreft een natuurlijk gegeven als ondernemer. Wordt iets als lastig omschreven? Dan zie ik het als een interessante uitdaging die ik graag aanga. Een positieve mindset is voor mij daarbij altijd een onmisbaar uitgangspunt.

Liefhebber van Zweedse auto's

Saab en Volvo. De twee automerken waar ik enorme liefhebber van ben. Waar ik de verschillende modellen, accessoires, motoriseringen, velgen en reclame-uitingen van kan dromen. De Scandinavische stijl, de kwaliteit, de slimme oplossingen, de subtiele elegantie en de eigenzinnigheid. Efficiënte sportiviteit door slim gebruik van de turbo en geniale motoren. Understated. Aandacht voor vorm én functie. Allemaal eigenschappen waar ik volledig achter sta. En zodoende een heerlijke hobby waardoor iedere weg van A naar B en terug ook vooral heel erg genieten is.